Author Archives: crazyrabbit01

Jeg vurderer helt klart

Jeg vurderer helt klart å søke om en ny familie. Forrige helg dro jeg og Kjell over grensa til Sverige for å ta vårens storhandel av snus, sprit og øl. Jeg hadde som vanlig slunken konto, så turen måtte finansieres av søstera mi. Hun ga meg penger til bensin, pluss litt ekstra for moro, i bytte mot at jeg kjøpte en steindyr flaske konjakk på systembolaget. Den skulle hun gi i bursdagsgave til mannen sin. Problemet var bar at Kjell og jeg gapte over litt mye ute på byen kvelden før vi skulle ta polhandelen. Det ble mange shots, mange tjejer som måtte få seg en drink av gutta på tur, og så videre.

Lang historie kort er at vi rett og slett ikke kunne ta oss råd til å kjøpe konjakken søster hadde bestilt. Vi ordnet en helt OK erstatning i 150-kronors klassen, og brukte resten av konjakkpengene på snus og vodka. Du skulle ha sett ansiktet til søstera mi da jeg overrakk Sverige konjakken. Du store. Ikke ville hun bry seg om hvor mye snus og vodka vi hadde fått for pengene hun vill sløse bort på en enkelt flaske konjakk.

Her kan du finne de beste vilkåren

Det kan trygt sies at når du tar imot en tjeneste fra søstera mi, gir hun deg ikke akkurat Norges beste vilkår for tilbakebetaling. Nei, du. Gjør hun noe for deg, skal det ytes tilbake så monner – helst med en gang, over lang tid, og med blod som innsats! I sommer spanderte hun noen tusenlapper på undertegnede slik at jeg kunne reise på ferie sammen med kompisen min, Kjell. Så snart jeg kom tilbake, var det rett på med striskjorta. Noen havrelefse kunne jeg bare se langt etter! Nei, du. Her har jeg blitt nødt til å vaske bilen, ta ungen med i barnehagen, hente ungen, passe ungen, mate ungen, og så videre. I tillegg kommer garasjerydding, hagearbeid, og all slags kjipe plikter, inkludert vasking av grillen.

Som om ikke det var nok, må jeg hjelpe svogeren min med allslags slavearbeid. Her om dagen brukte jeg timevis på å stable bokser i kjelleren på arkitektkontorer hvor han jobber. Søstera mi sier at jeg kan slutte å jobbe for henne, så snart jeg finner meg en ordentlig jobb, men hvordan kan jeg finne en jobb når hvert øyeblikk går med på å slite for henne?

Internett

Du kan spille spill, se filmen, og lese bøker. Selv liker jeg å surfe på nettet, det er som e ubegrenset portal til en verden man aldri klarer og utforske nok av! Da er det lett å glemme hva man brukte tiden sin på før man fikk internett, jeg er fortsatt ung så jeg husker det var mye lek og moro. Men kan ikke tenke meg til hva jeg hadde gjort i dag uten internett! Når jeg først snakker om surfing på nettet kan jeg jo tilføye at jeg tar meg ofte en tur innom; forbrukslån-direkte.no/smslan-pa-dagen noe jeg vil anbefale.

bruke mesteparten av dagen på internett

Jeg er nok ikke alene om å bruke mesteparten av dagen på internett, enten det er chatting med venner, musikk, film eller research. Internett har totalt endret måten vi kommuniserer på og henter forskjellig informasjon. Artig å tenke tilbake til da vi ikke hadde internett, hvordan var ting da? Hva brukte vi fritiden på? Man har gjort seg avhengig av internett i dagens samfunn, den meste informasjon finner man på nettet og e-mail er noe alle har. På nett kan du gjøre nesten alt! Du kan betale regninger, kjøpe alt mulig og leksikon er nesten blitt et fremmedord.

Ny telefon

Jeg har veldig lyst på ny telefon og jeg vurderer sterkt å kjøpe meg en iPhone. Det er kanskje lurt å vente på at den nye kommer. Nå har det jo kommet flere versjoner av iPhone 5 så det er vel ikke så lenge til det blir lansert en iPhone 6 kanskje. Jeg har ikke helt oversikten over dette. Jeg har nå en smarttelefon som jeg ikke er så veldig fornøyd med og dermed vil jeg legge litt ekstra penger for å kjøpe en som holder en stund og som jeg liker.

Snakket med mange

Jeg har snakket med mange venner og de fleste anbefaler meg å kjøpe iPhone. Jeg trenger jo ikke mange fancy greier og den skal visst være lett å lære seg og har et enkelt oppsett så det passer jo perfekt. Det er slitsomt å ha en telefon som har masse dritt som man ikke trenger allikevel. Men som sagt så er det vel lurt å vente litt å se hva Apple kommer med. Det er jo litt spennende, kanskje de kommer med noe som er helt fantastisk og nyskapende. Man vet jo aldri! Jeg gleder meg i hvert fall til å få en ny telefon. Det er alltid digg å få en ny telefon å leke med og bli kjent med. Man blir jo som en liten unge hehe!

Tror vaskemaskinen gikk i stykker

Vaskemaskinen bråker noe ekstremt nå – og den vil ikke starte. Heller ikke engang inn vann! De første gangene var det bare å sparke til den, og da ble tingene vasket relativt greit. Men nå kan den begynne å spinne klærne, men uten at vannet i det hele tatt kommer inn, uansett hvor mye sparker til den. Den begynner å spinne hvis jeg tipper den litt over og gir den et slag, men det er da også alt den gjør. Prøvd å tippe den i alle mulige retninger og slå den andre steder – men uten spesielt stor resultat.

Regg og slett kjøpe ny

Tror jeg rett og slett må kjøpe meg ny – men dessverre har jeg ikke helt råd. Jeg kom over denne siden, så da vet jeg i alle fall at det kan være rimelig raskt å få summene jeg trenger, hva enn de kommer på – men jeg skulle ønske at det bare var å fikse denne. Jeg snakket med en kompis som sa at det ville være dyrere å reparere enn å kjøpe ny – så da får bare det bli valget. Har latt vaskemaskinen så litt i ro nå da, så tenker jeg tar og tester den ut en gang til før jeg begynner å sløse skikkelig.