Monthly Archives: June 2014

Internett

Du kan spille spill, se filmen, og lese bøker. Selv liker jeg å surfe på nettet, det er som e ubegrenset portal til en verden man aldri klarer og utforske nok av! Da er det lett å glemme hva man brukte tiden sin på før man fikk internett, jeg er fortsatt ung så jeg husker det var mye lek og moro. Men kan ikke tenke meg til hva jeg hadde gjort i dag uten internett! Når jeg først snakker om surfing på nettet kan jeg jo tilføye at jeg tar meg ofte en tur innom; forbrukslån-direkte.no/smslan-pa-dagen noe jeg vil anbefale.

bruke mesteparten av dagen på internett

Jeg er nok ikke alene om å bruke mesteparten av dagen på internett, enten det er chatting med venner, musikk, film eller research. Internett har totalt endret måten vi kommuniserer på og henter forskjellig informasjon. Artig å tenke tilbake til da vi ikke hadde internett, hvordan var ting da? Hva brukte vi fritiden på? Man har gjort seg avhengig av internett i dagens samfunn, den meste informasjon finner man på nettet og e-mail er noe alle har. På nett kan du gjøre nesten alt! Du kan betale regninger, kjøpe alt mulig og leksikon er nesten blitt et fremmedord.

Ny telefon

Jeg har veldig lyst på ny telefon og jeg vurderer sterkt å kjøpe meg en iPhone. Det er kanskje lurt å vente på at den nye kommer. Nå har det jo kommet flere versjoner av iPhone 5 så det er vel ikke så lenge til det blir lansert en iPhone 6 kanskje. Jeg har ikke helt oversikten over dette. Jeg har nå en smarttelefon som jeg ikke er så veldig fornøyd med og dermed vil jeg legge litt ekstra penger for å kjøpe en som holder en stund og som jeg liker.

Snakket med mange

Jeg har snakket med mange venner og de fleste anbefaler meg å kjøpe iPhone. Jeg trenger jo ikke mange fancy greier og den skal visst være lett å lære seg og har et enkelt oppsett så det passer jo perfekt. Det er slitsomt å ha en telefon som har masse dritt som man ikke trenger allikevel. Men som sagt så er det vel lurt å vente litt å se hva Apple kommer med. Det er jo litt spennende, kanskje de kommer med noe som er helt fantastisk og nyskapende. Man vet jo aldri! Jeg gleder meg i hvert fall til å få en ny telefon. Det er alltid digg å få en ny telefon å leke med og bli kjent med. Man blir jo som en liten unge hehe!