Internett

Du kan spille spill, se filmen, og lese bøker. Selv liker jeg å surfe på nettet, det er som e ubegrenset portal til en verden man aldri klarer og utforske nok av! Da er det lett å glemme hva man brukte tiden sin på før man fikk internett, jeg er fortsatt ung så jeg husker det var mye lek og moro. Men kan ikke tenke meg til hva jeg hadde gjort i dag uten internett! Når jeg først snakker om surfing på nettet kan jeg jo tilføye at jeg tar meg ofte en tur innom; forbrukslån-direkte.no/smslan-pa-dagen noe jeg vil anbefale.

bruke mesteparten av dagen på internett

Jeg er nok ikke alene om å bruke mesteparten av dagen på internett, enten det er chatting med venner, musikk, film eller research. Internett har totalt endret måten vi kommuniserer på og henter forskjellig informasjon. Artig å tenke tilbake til da vi ikke hadde internett, hvordan var ting da? Hva brukte vi fritiden på? Man har gjort seg avhengig av internett i dagens samfunn, den meste informasjon finner man på nettet og e-mail er noe alle har. På nett kan du gjøre nesten alt! Du kan betale regninger, kjøpe alt mulig og leksikon er nesten blitt et fremmedord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>