Her kan du finne de beste vilkåren

Det kan trygt sies at når du tar imot en tjeneste fra søstera mi, gir hun deg ikke akkurat Norges beste vilkår for tilbakebetaling. Nei, du. Gjør hun noe for deg, skal det ytes tilbake så monner – helst med en gang, over lang tid, og med blod som innsats! I sommer spanderte hun noen tusenlapper på undertegnede slik at jeg kunne reise på ferie sammen med kompisen min, Kjell. Så snart jeg kom tilbake, var det rett på med striskjorta. Noen havrelefse kunne jeg bare se langt etter! Nei, du. Her har jeg blitt nødt til å vaske bilen, ta ungen med i barnehagen, hente ungen, passe ungen, mate ungen, og så videre. I tillegg kommer garasjerydding, hagearbeid, og all slags kjipe plikter, inkludert vasking av grillen.

Som om ikke det var nok, må jeg hjelpe svogeren min med allslags slavearbeid. Her om dagen brukte jeg timevis på å stable bokser i kjelleren på arkitektkontorer hvor han jobber. Søstera mi sier at jeg kan slutte å jobbe for henne, så snart jeg finner meg en ordentlig jobb, men hvordan kan jeg finne en jobb når hvert øyeblikk går med på å slite for henne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>