Jeg vurderer helt klart

Jeg vurderer helt klart å søke om en ny familie. Forrige helg dro jeg og Kjell over grensa til Sverige for å ta vårens storhandel av snus, sprit og øl. Jeg hadde som vanlig slunken konto, så turen måtte finansieres av søstera mi. Hun ga meg penger til bensin, pluss litt ekstra for moro, i bytte mot at jeg kjøpte en steindyr flaske konjakk på systembolaget. Den skulle hun gi i bursdagsgave til mannen sin. Problemet var bar at Kjell og jeg gapte over litt mye ute på byen kvelden før vi skulle ta polhandelen. Det ble mange shots, mange tjejer som måtte få seg en drink av gutta på tur, og så videre.

Lang historie kort er at vi rett og slett ikke kunne ta oss råd til å kjøpe konjakken søster hadde bestilt. Vi ordnet en helt OK erstatning i 150-kronors klassen, og brukte resten av konjakkpengene på snus og vodka. Du skulle ha sett ansiktet til søstera mi da jeg overrakk Sverige konjakken. Du store. Ikke ville hun bry seg om hvor mye snus og vodka vi hadde fått for pengene hun vill sløse bort på en enkelt flaske konjakk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>