Tror vaskemaskinen gikk i stykker

Vaskemaskinen bråker noe ekstremt nå – og den vil ikke starte. Heller ikke engang inn vann! De første gangene var det bare å sparke til den, og da ble tingene vasket relativt greit. Men nå kan den begynne å spinne klærne, men uten at vannet i det hele tatt kommer inn, uansett hvor mye sparker til den. Den begynner å spinne hvis jeg tipper den litt over og gir den et slag, men det er da også alt den gjør. Prøvd å tippe den i alle mulige retninger og slå den andre steder – men uten spesielt stor resultat.

Regg og slett kjøpe ny

Tror jeg rett og slett må kjøpe meg ny – men dessverre har jeg ikke helt råd. Jeg kom over denne siden, så da vet jeg i alle fall at det kan være rimelig raskt å få summene jeg trenger, hva enn de kommer på – men jeg skulle ønske at det bare var å fikse denne. Jeg snakket med en kompis som sa at det ville være dyrere å reparere enn å kjøpe ny – så da får bare det bli valget. Har latt vaskemaskinen så litt i ro nå da, så tenker jeg tar og tester den ut en gang til før jeg begynner å sløse skikkelig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>