Ny telefon

Jeg har veldig lyst på ny telefon og jeg vurderer sterkt å kjøpe meg en iPhone. Det er kanskje lurt å vente på at den nye kommer. Nå har det jo kommet flere versjoner av iPhone 5 så det er vel ikke så lenge til det blir lansert en iPhone 6 kanskje. Jeg har ikke helt oversikten over dette. Jeg har nå en smarttelefon som jeg ikke er så veldig fornøyd med og dermed vil jeg legge litt ekstra penger for å kjøpe en som holder en stund og som jeg liker.

Snakket med mange

Jeg har snakket med mange venner og de fleste anbefaler meg å kjøpe iPhone. Jeg trenger jo ikke mange fancy greier og den skal visst være lett å lære seg og har et enkelt oppsett så det passer jo perfekt. Det er slitsomt å ha en telefon som har masse dritt som man ikke trenger allikevel. Men som sagt så er det vel lurt å vente litt å se hva Apple kommer med. Det er jo litt spennende, kanskje de kommer med noe som er helt fantastisk og nyskapende. Man vet jo aldri! Jeg gleder meg i hvert fall til å få en ny telefon. Det er alltid digg å få en ny telefon å leke med og bli kjent med. Man blir jo som en liten unge hehe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>